header

Animatori

Prin prezența lor colorată, animatorii au rolul de a transforma total petrecerea copilului tău, cu umor și bună dispoziție. Copiii se vor bucura de cele mai distractive provocări, jocuri, dansuri, jocuri cu mașina de baloane de săpun, modelajul de baloane, se vor transforma în personajele de poveste preferate și vor avea parte de multe alte surprize. Uneori, nici măcar părinții nu pot sta pe margine!
Jocurile diferă în funcție de vârstă, de numărul copiilor și de spațiul liber pe care îl au la dispoziție pentru a se desfășura în voie. Ne vom adapta în funcție de orice cerință.
Suntem echipați cu diverse accesorii (boxe, mașini de baloane, cadouri, jocuri atractive) dar mai ales cu multă răbdare, energie și voie bună. Iubim să fim înconjurați de copii. Vă puteți baza pe noi pentru ca petrecerea să fie cu totul specială, plină de zâmbete și bucurie. Echipa noastră este formată din animatori cu experiență, o echipă tânără, cu pregătire în domeniu, actualizând mereu portofoliul de jocuri, coregrafii și dansuri, abilitățile de pictură, totul completându-se cu multă energie, distracție și pasiune.

Ofertele noastre

info

Vă prezentăm tarifele și serviciile pentru animatori, pachetele noastre și lista personajelor disponibile.

info

Pentru a vedea pachetele noastre de servicii complete Click aici

Personajele noastre

MaxiParty poate aduce la petrecerea micuțului tău personajele lui preferate. La noi găsești peste 60 de personaje Disney și eroi din desene animate pe care cei mici îi iubesc! De la Minnie și Mickey Mouse, la Prințesa Elsa, Albă-ca-Zăpada, Spiderman, Harry Potter, clovni și pirați, avem rețeta distracției pentru orice petrecere cu copii.

Personaje fete

Personaje băieți

Mascote Disponibile