header

Oglinda Magică MaxiParty

Pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie un succes complet, nu trebuie să vă lipsească OGLINDA MAGICĂ MAXIPARTY!
Noi suntem echipa care va aduce distracție și voie bună la evenimentul dumneavoastră! Dacă doriți ca evenimentul să fie plin de voie bună, iar pozele să nu fie un moment stresant, ci doar unul plin de distracție, magie și amuzament, noi suntem soluția! Vă garantăm că Oglinda Magică MaxiParty va plăcea chiar și prietenului care nu se lasă niciodată fotografiat!
Transformă experiența pozelor într-una de neuitat!
Este o formă modernă, populară și interactivă cu ajutorul căreia putem captura cele mai frumoase amintiri. Oferă cea mai recentă tehnologie de fotografiere într-un desgin personalizat.
Oglinda magică MaxiParty este ideală pentru orice eveniment, fie nuntă, botez, petreceri corporate sau evenimente private.
Fotografiile pe care le fac invitații și cu care pleacă ulterior acasă pot înlocui clasicele mărturii. Folosim imprimantă și consumabile de cea mai bună calitate, totul pentru ca fotografiile să rămână în stare perfectă mulți ani!
Oferim un pachet ce include o gamă largă de servicii, precum: Instant Social Media Sharing, Calitate de studio, Galerie foto, Grafica pozelor personalizată pe care o stabilim împreună înainte de petrecere, Fundal Foto, Props-uri haioase și diferite accesorii, QR photo, Magnet pentru fiecare poză, Efecte speciale, GIF, Guest Book, Fotografii și printuri nelimitate, USB stick cu toate pozele la finalul evenimentului și bineînțeles, Transport și montaj, Asistență pe toată perioada evenimentului.
Astfel, singura grijă va fi să vă distrați și să capturați cele mai frumoase amintiri în compania prietenilor!