Despre noi

kids-playing

MaxiParty a apărut din entuziasmul și dorința de a împărtăși bucuria și veselia tuturor copiilor cu care ne întâlnim. Noi considerăm că în fiecare dintre noi există un copil. Magia personajelor de poveste, veselia, jocurile și multe alte activități vor crea un cadru de poveste ce nu va fi uitat de prichindelul tău.
Fie că este o zi de naștere, botez, nuntă, serbare, suntem pregătiți să te ajutăm să organizezi cea mai tare petrecere atât pentru copiii prezenți, cât și pentru invitați.

Animatorii vor organiza jocuri și concursuri interactive și distractive, vor dansa și se vor distra cu toți copiii. Modelajul de baloane va fi o supriză placută pentru copiii de toate vârstele și în același timp pictura pe față îi va tranforma în eroii, prințesele sau animăluțele lor preferate.
Pentru a avea o petrecere completă, oferim și alte servicii, precum: mașină de baloane de săpun, atelier de tatuaje, tobogane gonflabile, piñata, balon piñata, balon jumbo, oglinda magică, momentul ursitoarelor etc.
Suntem o echipă formată din animatori cu experiență, o echipă tânără, cu pregatire în domeniu, actualizând mereu portofoliul de jocuri, coregrafii și dansuri, abilitățile de pictură, totul completându-se cu multă energie, distracție și pasiune.

kids-playing
kids-playing

Pentru a avea o petrecere completă, oferim și alte servicii, precum: mașină de baloane de săpun, atelier tatuaje temporare, tobogane gonflabile, pinata, balon pinata, balon jumbo, oglinda magică, momentul ursitoarelor etc.
Noi suntem echipa care vă aduce distracție și voie bună la evenimentul dumneavoastră! Dacă doriți ca evenimentul să fie plin de voie bună, iar pozele să nu fie un moment stresant, ci doar unul plin de distracție, magie și amuzament, noi suntem soluția! Vă garantăm că Oglinda Magică MaxiParty va plăcea chiar și prietenului care nu se lasă niciodată fotografiat!